Doorgaan naar content
Uitstekend!

Vidaxl Tuinbox 420 L Lichtgrijs

De biohort verhoogde moestuin: Meer oogst, minder inspanning

Wil je graag zelf verse groenten kweken, maar heb je geen groene vingers? De biohort verhoogde moestuin is de oplossing. Dit intelligente tuinontwerp maakt het planten en onderhouden van je moestuin een fluitje van een cent.

De verhoogde bedden tillen je moestuin letterlijk naar een hoger niveau. Dat betekent minder bukken en knielen, wat je rug zal danken. Bovendien verbetert de verhoogde constructie de drainage en beperkt het onkruid, waardoor je minder tijd kwijt bent aan wieden.

Dankzij het doordachte ontwerp maximaliseert de biohort verhoogde moestuin je oogst. De optimale bodemopbouw en verhoogde ligging creëren de perfecte groeiomstandigheden voor je groenten. Oogst na oogst kun je genieten van verse, zelfgekweekte producten.

Kies uit drie stijlvolle kleuren - kwartsgrijs metallic, donkergrijs metallic of zilver metallic - om jouw moestuin een persoonlijk tintje te geven. En met verschillende afmetingen is er altijd een biohort verhoogde moestuin die past bij jouw beschikbare ruimte.

Ontdek het gemak en de productiviteit van je eigen moestuin met de biohort verhoogde moestuin. Meer oogst, minder inspanning - dat is tuinieren zoals het hoort.