Doorgaan naar content
Uitstekend!

Kussenbox 70 cm hoog

Een kussenbox van 70 cm is de slimme keuze voor een praktische en stijlvolle opbergoplossing voor buiten. Ideaal voor tuinkussens met afmetingen van 140×70 cm, die er perfect in passen. Met een hoogte van 70 cm is er voldoende ruimte beschikbaar om je buitenaccessoires gemakkelijk op te bergen, terwijl de box compact blijft om in elke buitenruimte te passen.

Waarom een kussenbox van 70 cm?

Deze hoogte biedt een goede balans tussen opslagcapaciteit en het gebruiksgemak voor verschillende tuinkussens, inclusief de grotere varianten van 140×170 cm. Zo kunnen de kussens efficiënt worden opgeborgen terwijl de box gemakkelijk toegankelijk blijft. Deze box biedt dus genoeg ruimte voor je opbergbehoeften, terwijl het er tegelijk stijlvol uitziet in je tuin.

Wat kan je op bergen met de opbergbox?

Een opbergbox van 70 cm hoog biedt niet enkel ruimte voor tuinkussens van verschillende afmetingen, maar ook voor andere tuinaccessoires. Zo kan je er tuingereedschap, barbecuebenodigheden en speelgoed in kwijt. Met de kussenbox kan je dus alles netjes opruimen en blijft je tuin georganiseerd en opgeruimd.

fonQ.nl

Ontdek de voordelen

Met deze ruime afmetingen biedt deze kussenbox voldoende ruimte om grote kussens in op te bergen. Hierdoor kunnen je buitenaccessoires goed worden georganiseerd, zodat ze geen kostbare ruimte innemen. Bovendien beschermt de box de tuinkussens tegen weersomstandigheden, waardoor ze langer mooi blijven.

Materialen van een kussenbox 70 cm hoog

Er zijn verschillende beschikbare materialen en stijlen voor de kussenboxen van 70 cm. Kunstof kussenboxen zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, terwijl houten kussenboxen een natuurlijke uitstraling geven aan je tuin. Zo zijn er meerdere mogelijke opties, dus kan je een stijl kiezen die volledig aansluit bij jouw tuin.

Dus schaf zelf de kussenbox aan en ervaar de verschillende mogelijkheden!