Doorgaan naar content
Uitstekend!

Vidaxl Tuinbox 200x50x60 Cm Poly Rattan Zwart

Uw ideale gereedschapsopberger

Bent u op zoek naar een praktische oplossing om uw tuingereedschap netjes op te bergen? Overweeg dan deze robuuste houten gereedschapskast.

Gemaakt van duurzaam sparrenhout, biedt deze kast een uitzonderlijke duurzaamheid en stabiliteit. De stevige constructie met solide verbindingen garandeert een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. Het gladde, gespoten oppervlak is bovendien eenvoudig schoon te houden en gaat krassen tegen.

Met een royale binnenruimte van 73 x 50 x 63 cm, biedt deze kast volop opbergruimte voor al uw gereedschap, tuinartikelen en andere huishoudelijke spullen. Zo blijft uw schuur of garage netjes en overzichtelijk, wat het werken een stuk aangenamer maakt.

De natuurlijke, eenvoudige uitstraling past bovendien perfect bij elke tuinstijl. Of u nu een moderne of klassieke tuin heeft, deze gereedschapskast is een handige en stijlvolle toevoeging.

Dankzij de duidelijke montage-instructies en bijgeleverde onderdelen, is deze kast eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Laat deze kans op een praktische en duurzame opbergoplossing dan ook niet schieten!

Hoofdkenmerken:

  • Robuuste constructie van duurzaam sparrenhout
  • Glad, gespoten oppervlak is eenvoudig schoon te houden
  • Royale binnenruimte van 73 x 50 x 63 cm
  • Natuurlijke, eenvoudige uitstraling past overal
  • Eenvoudig zelf te monteren met duidelijke instructies
Te vinden in de volgende categorieën: