Doorgaan naar content
Uitstekend!

Vidaxl Tuinbox 200x50x60 Cm Poly Rattan Grijs

Tuinkussen opbergbox hobby 200 van biohort - Uw ultieme tuinopslag oplossing

Zoekt u een handige en betrouwbare manier om al uw tuinspullen op te bergen? Overweeg dan de tuinkussen opbergbox hobby 200 van biohort. Deze praktische opbergbox biedt een veelzijdige en veilige oplossing voor al uw tuinbenodigdheden.

De box is ontworpen om alles wat geen vaste plaats in uw huis heeft, gemakkelijk op te bergen. Of het nu gaat om uw bbq, tuinaccessoires, brandhout, kussens, ligbanken of speelgoed - deze box heeft plaats voor het allemaal. Dankzij het platte deksel past hij bovendien mooi in uw tuin.

De box is eenvoudig te openen dankzij de geïntegreerde gasveer en draaiende kruk. Een ingebouwd cilinderslot met reservesleutel zorgt ervoor dat uw spullen ook 's nachts veilig zijn. Voor extra opbergruimte kunt u kiezen voor een dekselnet of inhangzak, ideaal voor kleine items.

Wilt u de box gebruiken als pakketbox? Dat is geen probleem, u kunt hem eenvoudig zelf ombouwen met het daarvoor bestemde accessoire.

Kortom, de tuinkussen opbergbox hobby 200 van biohort is de ultieme oplossing voor al uw tuinopslag behoeften. Praktisch, veilig en stijlvol - wat wilt u nog meer?

Te vinden in de volgende categorieën: