Doorgaan naar content
Uitstekend!

Vidaxl Tuinbox 180x90x70 Cm Poly Rattan Grijs

De biohort opbergbox Storemax 160 - Maximale opbergruimte in een compact formaat

Wanneer je weinig ruimte in je tuin hebt, is de Storemax 160 opbergbox de ideale oplossing. Deze robuuste box is de kleine broer van de metalen bergingen en biedt jou maximale opbergruimte voor al je tuinbenodigdheden.

Gebruik de Storemax 160 als handige garage voor je grasmaaier of als opslag voor afvalbakken en containers. Met de optionele tussenbodem kun je de beschikbare ruimte zelfs bijna verdubbelen, ideaal voor het opbergen van kleinere voorwerpen zoals tafelkleden.

De box is voorzien van een tweedelig openingssysteem met soepel glijdende deuren, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot je spullen. Breid de Storemax 160 verder uit met de handige hoekschappenset of de verstelbare tussenbodem, voor nog meer opslagruimte.

Dankzij het cilinderslot met reservesleutel sla je al je tuinspullen veilig op. En dankzij het waterdichte, vuurverzinkt gebrandlakte staal hoef je je geen zorgen te maken over weersinvloeden. De Storemax 160 is een praktische, duurzame en compacte opbergoplossing voor jouw tuin.