Doorgaan naar content
Uitstekend!

Vidaxl Tuinbox 175x50x55 Cm Massief Teakhout

Kliko Ombouw - Uw Ultieme Opslagoplossing Buiten

Zoekt u een robuuste, betrouwbare en stijlvolle opslagoplossing voor uw tuin of terras? Kijk dan eens naar onze Kliko Ombouw van Intergard. Deze ruime opbergbox van 1000 liter is perfect voor het opbergen van uw grootste tuinspullen, van kussens tot zwembadbenodigdheden.

Dankzij de innovatieve DUOTECH™ wanden, die de uitstraling van natuurlijk hout combineren met de duurzaamheid van kunststof, is deze ombouw weerbestendig en onderhoudsvrij. De wanden zijn bovendien overschilderbaar, zodat u eindeloos kunt variëren met kleuren en stijlen.

De Kliko Ombouw biedt ruimte aan maar liefst twee 120 liter vuilnisbakken, waardoor u al uw afval netjes en uit het zicht kunt opbergen. De robuuste constructie en het platte, stevige dak maken deze box ook uitermate geschikt als extra opslagruimte voor bloempotten, tuingereedschap en andere kleinere spullen.

Met zijn handige hellende drempel rolt u uw zware of onhandige voorwerpen moeiteloos naar binnen en buiten. En dankzij de verstelbare dragers kunt u eenvoudig extra planken toevoegen voor nog meer opbergruimte.

Kortom, met de Kliko Ombouw van Intergard haalt u een robuuste, veelzijdige en stijlvolle opslagoplossing in huis. Ideaal voor uw tuin, terras of balkon!

Te vinden in de volgende categorieën: