Doorgaan naar content
Uitstekend!

Vidaxl Tuinbox 129x67x65 Cm Grijs

De Toomax Woody's opbergbox - 90 liter: Stijlvol en functioneel opbergen in je tuin of op je terras

Deze stijlvolle en functionele opbergbox van Toomax biedt de ideale oplossing voor het opbergen van kussens, tuinaccessoires en andere spullen. Met een ruim volume van 90 liter is er volop ruimte voor al je tuingerei.

Gebruiksgemak voorop
De Woody's opbergbox is eenvoudig in elkaar te zetten zonder gereedschap dankzij de handige klikverbindingen. Wil je de box verplaatsen? Dat gaat gemakkelijk met de handgrepen aan beide zijden en het lage gewicht.

Veilig en beschermd
Het klapdeksel met twee scharnieren biedt eenvoudige toegang tot de inhoud. Bovendien is er een hangslotvoorziening aanwezig, zodat je de box volledig kunt afsluiten (hangslot niet inbegrepen).

Duurzaam en aantrekkelijk
Met zijn stevige constructie en mooi houtlook ontwerp is deze Toomax opbergbox niet alleen functioneel, maar ook een stijlvol element in je tuin of op je terras. Let wel, de box is niet bedoeld om op te zitten.

Kortom, de Toomax Woody's opbergbox van 90 liter biedt een handige, veilige en aantrekkelijke opslagoplossing voor al je tuinspullen. Eenvoudig in gebruik en robuust van kwaliteit.