Doorgaan naar content
Uitstekend!

Vidaxl Tuinbox 126x72x72 Cm Hout

De biohort storemax 120 opbergbox: Maximale opslag in een compact formaat

Als je weinig ruimte in je tuin hebt, is de storemax 120 opbergbox van biohort de ideale oplossing. Deze kleine broer van de metalen bergingen biedt maximale opbergruimte voor al je tuinbenodigdheden.

Gebruik de box als praktische garage voor je grasmaaier of als opslag voor afvalbakken en containers. Met de optionele tussenbodem kun je de opslagruimte bijna verdubbelen, ideaal voor het opbergen van kleinere items zoals tafelkleden.

Het tweedelige openingssysteem met soepel glijdende deuren maakt de box eenvoudig te openen. Breid de opslagruimte verder uit met de handige hoekenschappenset, bestaande uit twee vuurverzinkte staalbodems.

De storemax 120 is gemaakt van waterdicht en onderhoudsvrij vuurverzinkt gebrandlakt staal, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over weersinvloeden. Het cilinderslot met reservesleutel biedt bovendien extra zekerheid voor al je tuinspullen.

Verkrijgbaar in drie stijlvolle kleuren - zilver metallic, kwartsgrijs en antraciet - past de storemax 120 opbergbox perfect bij elke tuin. Ontdek de ideale oplossing voor je beperkte buitenruimte.