Doorgaan naar content
Uitstekend!

Vidaxl Tuinbox 109x67x65 Cm Grijs

Allstore Opbergbox - Veilig en Georganiseerd Opbergen

Deze transparante Allstore opbergbox is de perfecte oplossing voor al uw opbergbehoeften. Gemaakt van duurzaam polypropyleen, biedt deze stevige box een vocht- en stofvrije opbergomgeving voor uw spullen.

Met een inhoud van maar liefst 5,8 liter en afmetingen van 35 x 19 x 12 cm, biedt deze box ruimte voor het ordelijk opbergen van allerlei producten, van kleine onderdelen tot grotere items. Twee praktische clipsluitingen houden de inhoud veilig op zijn plek.

De transparante constructie maakt de inhoud eenvoudig zichtbaar, zodat u snel kunt vinden wat u nodig heeft. Bovendien is deze box stapelbaar, waardoor u efficiënt gebruik kunt maken van uw beschikbare opslagruimte.

Als onderdeel van het assortiment van Whitefurze, een merk dat staat voor innovatie, kwaliteit en service, kunt u vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van deze Allstore opbergbox.

Ideaal voor gebruik in huis, kantoor of werkplaats, zorgt deze Allstore opbergbox voor een georganiseerde en veilige opbergoplossing.