Doorgaan naar content
Uitstekend!

Toomax Kussenbox Santorini Plus 560l Antraciet

De biohort opbergbox storemax 120: Maximale opbergruimte voor je tuin

Met de biohort storemax 120 opbergbox haal je maximale opbergruimte in je tuin, zelfs als je weinig ruimte hebt. Deze compacte box is de ideale oplossing om je grasmaaier, afvalbakken of tuinspullen veilig op te bergen.

Dankzij de tussenbodem kun je de opbergruimte bijna verdubbelen, perfect voor het opslaan van kleine voorwerpen zoals tuinkussens of tafelkleden. Het tweedelige openingssysteem zorgt ervoor dat de deuren soepel omhoog glijden voor eenvoudige toegang.

Voor extra opslagruimte kun je de storemax 120 uitbreiden met de handige hoekenschappenset. Deze vuurverzinkte staalbodems plaats je eenvoudig links of rechts in de box.

Gemaakt van waterdicht en onderhoudsvrij vuurverzinkt gebrandlakt staal, is deze opbergbox bestand tegen weer en wind. Het cilinderslot met reservesleutel biedt bovendien optimale veiligheid voor al je tuinspullen.

Verkrijgbaar in drie stijlvolle kleuren - zilver metallic, kwartsgrijs en antraciet - past de storemax 120 perfect in elke tuin. Compact, praktisch en duurzaam: de ideale oplossing voor je tuinopslag.