Doorgaan naar content
Uitstekend!

Prosperplast Opbergbox - Bruin - 290 Liter - 114 X 47 X 59 Cm

De biohort tuinkussen opbergbox hobby 130 - praktische opslag voor al je tuinbenodigdheden

Deze veelzijdige opbergbox biedt de ideale oplossing voor al je losse tuinspullen. Met een ruime capaciteit van 130 liter kun je er eenvoudig je bbq, tuinkussens, brandhout, speelgoed en andere accessoires in opbergen.

De box is uitgevoerd in een harmonieuze, moderne stijl die goed past bij elke tuin. Dankzij het platte deksel en de geïntegreerde gasveer is hij makkelijk te openen en te sluiten. Een cilinderslot met reservesleutel zorgt bovendien voor de nodige veiligheid, zodat je spullen ook 's nachts goed beschermd zijn.

Voor extra opbergmogelijkheden kun je kiezen voor een handige inhangzak of een dekselnet aan de binnenkant. Ideaal voor het bewaren van kleinere items.

Wil je de box gebruiken als pakketbox? Door een eenvoudige zelfbouw-aanpassing kun je hem snel ombouwen tot een praktische plek om je online bestellingen in ontvangst te nemen.

De biohort tuinkussen opbergbox hobby 130 is de ideale oplossing voor een opgeruimde, veilige en overzichtelijke tuin. Maak snel einde aan de rommelige opslag van je tuinspullen.