Doorgaan naar content
Uitstekend!

Kussenbox - Tuinkist - Antraciet - 380L - 58x120x52 cm

Bewaar uw tuinkussens, speelgoed en tuingereedschap op een handige en beschermde manier met de Prosperplast Tuinkussen Opbergbox.

Deze robuuste opbergbox is gemaakt van weerbestendig kunststof, waardoor hij waterdicht en duurzaam is. Het rotan relief in de kleur bruin geeft de box een stijlvolle, natuurlijke uitstraling die goed past bij uw tuin.

Met een inhoud van 290 liter biedt deze box ruimte genoeg voor al uw buitenspullen. De afmetingen van 114 x 47 x 59,5 cm maken de box bovendien compact en gemakkelijk te plaatsen. De ingebouwde hangslothouder biedt bovendien extra veiligheid.

De Prosperplast Tuinkussen Opbergbox wordt geleverd als bouwpakket, zodat u hem eenvoudig zelf in elkaar kunt zetten. Dankzij de robuuste constructie en weerbestendige materialen kunt u jarenlang gebruik maken van deze handige opslagoplossing voor uw tuin.

Maak uw tuin netjes en georganiseerd met de Prosperplast Tuinkussen Opbergbox. Bestel nu en geniet van een praktische en stijlvolle opbergruimte voor uw buitenspullen.

Te vinden in de volgende categorieën: