Doorgaan naar content
Uitstekend!

Keter Java Opbergbox - 870l - 147x83x86cm - Antraciet

De Keter Premier Opbergbox 757L - Uw Ideale Buitenruimte Oplossing

Deze robuuste en stijlvolle Keter Premier Opbergbox is de perfecte aanvulling voor uw buitenruimte. Gemaakt van duurzaam, weerbestendig en UV-bestendig kunststof, combineert deze box een strak, elegant design met een uiterst solide constructie.

Met een indrukwekkende capaciteit van 757 liter heeft u volop ruimte om uw tuinkussens, accessoires en andere spullen op te bergen. Het gasveren-ondersteunde deksel opent soepel, terwijl het afsluitbare systeem ervoor zorgt dat de inhoud droog en veilig blijft.

De fijne, gestructureerde textuur van de Premier Opbergbox past perfect bij uw tuinmeubilair. Bovendien is hij eenvoudig in elkaar te zetten, waardoor u snel aan de slag kunt. De waterdichte en UV-bestendige eigenschappen maken deze box tot een onderhoudsvrije, duurzame oplossing voor uw buitenruimte.

Of u nu op zoek bent naar extra opbergruimte of een stijlvolle aanvulling op uw tuin, de Keter Premier Opbergbox 757L is de ideale keuze. Geniet van een opgeruimde, beschermde buitenruimte met deze robuuste en elegante tuinkussenbox.