Doorgaan naar content
Uitstekend!

Biohort Kussenbox Hobby 200 Zilver Metallic 79x201cm

Opbergen in stijl met deze weerbestendige tuinbox

Deze robuuste opbergdoos in stijlvolle vlechtwerklook is de ideale oplossing voor het netjes opbergen van uw tuinkussens, zitkussens en andere tuinaccessoires. Met een ruim volume van 310 liter biedt deze doos voldoende ruimte voor uw zomervoorraad.

Praktisch in gebruik
De opbergdoos is eenvoudig te openen dankzij het handige deksel. Met drie handgrepen en wielen onderaan is de doos gemakkelijk te verplaatsen, zelfs wanneer hij volledig is gevuld. De box is bovendien eenvoudig te monteren.

Bescherming tegen weer en zon
Dankzij het weerbestendige en UV-bestendige polypropyleen materiaal blijven uw spullen veilig opgeborgen, ook bij blootstelling aan regen, wind en zon. U kunt dus zorgeloos genieten van uw tuin, zelfs in de wintermaanden.

Afmetingen en kleur
Deze opbergdoos heeft buitenafmetingen van 119 x 48 x 60 cm (LxBxH) en biedt een binnenruimte van 114,5 x 45 x 55 cm. De doos is uitgevoerd in een stijlvolle antracietgrijze kleur, die mooi past bij iedere tuin.

Samengevat biedt deze tuinbox u een handige en stijlvolle oplossing voor het opbergen van uw tuinkussens en accessoires, terwijl u ze beschermt tegen weersinvloeden. Een must-have voor iedere tuin!