Doorgaan naar content
Uitstekend!

Biohort Kussenbox Hobby 180 Zilver 79x181cm

Laat je tuin stralen met de Brightwood tuinkussenbox

Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke opbergplek voor je tuinkussens, een veilige plek om speelgoed op te bergen of gewoon een gezellige zitplek voor vrienden en familie - de Brightwood tuinkussenbox is de ideale oplossing.

Dit multifunctionele meubel combineert stijl en functionaliteit op een prachtige manier. De aantrekkelijke, verweerde houtlook past perfect in elke tuin of op elk terras. Dankzij het duurzame kunststof materiaal is de box bovendien weerbestendig en onderhoudsvrij.

Met een inhoud van 455 liter biedt de Brightwood genoeg ruimte om al je tuingerelateerde spullen netjes op te bergen. De geventileerde constructie zorgt ervoor dat de inhoud droog blijft. Daarnaast kan de box ook gebruikt worden als extra zitplek, met een maximaal draagvermogen van 300 kg.

Dankzij de eenvoudige montage is de Brightwood tuinkussenbox snel en gemakkelijk te installeren. De afsluitbare klep met gasveren maakt het openen en sluiten bovendien een fluitje van een cent.

Met zijn waterdichte en UV-bestendige eigenschappen is deze tuinkussenbox de ideale partner voor jouw buitenruimte, het hele jaar door. Laat je tuin of terras stralen met de Brightwood tuinkussenbox!