Doorgaan naar content
Uitstekend!

Biohort Kussenbox Hobby 180 Kwartsgrijs 79x181cm

Ruime opbergruimte voor al uw tuinkussens en accessoires

Ontdek de Keter Cortina opbergbox - de ideale oplossing om uw tuinkussens, tuingereedschap en andere spullen droog en veilig op te bergen. Met een indrukwekkende inhoud van 757 liter biedt deze robuuste box meer dan genoeg ruimte voor uw tuinbenodigdheden.

Gemaakt van duurzaam, weerbestendig kunststof, heeft de Cortina opbergbox een aantrekkelijke houtlook die naadloos aansluit bij uw tuin. Dankzij de UV-bescherming blijft de box er jarenlang als nieuw uitzien, zonder last te hebben van roest, deuken of afbladderen.

Voor extra veiligheid kan de box worden afgesloten met een hangslot (niet meegeleverd). Bovendien is het deksel voorzien van handige gasveren, waardoor u het eenvoudig kunt openen en sluiten.

Met een afmeting van 151,7 x 72,5 x 90 cm past deze robuuste opbergbox overal in uw tuin of op uw terras. Dankzij het eenvoudige montageprocedé is hij bovendien snel en gemakkelijk te installeren.

Profiteer nu van 10 jaar fabrieksgarantie op deze Keter Cortina opbergbox en maak uw tuin of terras netjes en opgeruimd.